Braşov: Ospăţ de zile mari în satul Araci, după ce opt romi au furat 831 de kilograme de peşte, pe care l-au mâncat

Peştele a fost sustras în noaptea de 1 spre 2 septembrie, însă poliţiştii au avut nevoie de câteva zile pentru a-i prinde pe suspecţi. Aseară, 65 de poliţişti şi jandarmi au descins în forţă, pentru a-i ridica pe suspecţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii spun că cei opt bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 52 de ani, au sustras 270 de sturioni, cu o greutate totală de 831 de kilograme, dintr-o crescătorie din Hărman.

Pe lângă sturioni, bărbaţii au mai sustras şi două perechi de cizme din cauciuc şi trei unelte de pescuit, cu ajutorul cărora au şi scos peştele din bazin. Apoi au încărcat totul în saci şi au plecat în satul lor, Araci, judeţul Covasna. Odată ce s-au văzut cu peştele acasă, romii s-au ospătat pe cinste, alături de familie şi prieteni. Aseară, când poliţiştii au mers la ei acasă, nu au mai găsit nici urmă de peşte.

Suspecții au fost prezentați instanței de judecată, care a emis pe numele a șase dintre ei mandate de arestare preventivă, iar doi sunt cercetați în stare de libertate", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef LiviuNaghi.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


citeste totul despre: