Braşov: Mierea de brusture, tămăduitoare, este vedetă la Slow Food (FOTO)

Târgul Slow Food, i-a întâmpinat pe braşoveni şi pe turişti cu o ofertă variată de produse. Apicultorul Octavian Moldovan, din Sânpetru, a adus mai multe tipuri de miere pe care le recomandă ca un tratament natural.

Ştiri pe aceeaşi temă

Târgul Slow Food, i-a întâmpinat pe braşoveni şi pe turişti cu o ofertă variată de produse. Apicultorul Octavian Moldovan, din Sânpetru, a adus mai multe tipuri de miere pe care le recomandă ca un tratament natural. Printre cele mai căutate a fost mierea de brusture, care este recomandată pentru răceli, dar şi dureri reumatice.


Preţul produselor apicole este curpins între 9 şi 12 lei, borcănelul de 440 de grame. "De asemenea, avem şi miere de mană, care este foarte bună pentru tratarea bolilor de colon, respectiv cancer", a explicat apicultorul.


La mare căutare a fost şi pălinca de Sălaj, 40 de lei litrul, sau turţul de Oaş, cu 36 de lei litrul. De asemenea, uleiurile din piper, mărar sau seminţe de mac, recomandate pentru salate, au fost căutate de braşoveni, chiar dacă preţul lor a fost curpins între 20 şi 40 de de lei, sticluţa de 200 de ml.

De la eveniment, nu au lipsit nici vinurile, dulceţurile de sezon, sau cârnaţii şi pastrama tradiţională.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările