Braşov: „Lista ruşinii”, republicată cu tot cu adrese personale

Lista celor 30.000 de braşoveni, consideraţi de CASJ Braşov debitori la fondul de asigurări sociale de sănătate, a apărut din nou în această dimineaţă, pe site-ul instituţiei cu tot cu numele, dar şi cu adresa exactă a asiguraţilor.

Ştiri pe aceeaşi temă


Reprezentanţii Casei de Asigurări de Sănătate a Judeţului Braşov joacă alba-neagra cu listele în care peste 30.000 de braşoveni sunt consideraţi datornici, chiar dacă mulţi sunt acuzaţi pe nedrept. Documentele dispar şi reapar de pe site-ul CASJ, în funcţie de cum se schimbă vremea.

„Adevărul de Seară“ Braşov solicită demisia directorului CAS, Elemer Wusinczky, şi scuze publice

Iniţial, vineri, ca urmare a publicării în „Adevărul de Seară" a faptului că instituţia a încălcat Legea cu privire la publicarea datelor cu caracter personal, CASJ a decis să retragă de pe site respectivul document şi să posteze în loc, o nouă listă, unde se preciza doar localitatea de domiciliu a debitorului.

CITEŞTE ŞI:

„Lista ruşinii“ a fost retrasă de pe site-ul CAS Braşov

Debandadă la CAS: „lista ruşinii“, republicată, în varianta cenzurată

În această dimineaţă, surpriză însă, lista a reapărut, cu adresele de domiciliu, dar fără a fi menţionată şi suma datorată.

LISTA SUMELOR DATORATE O PUTEŢI GĂSI AICI:

30.000 de braşoveni au ajuns bătaia de joc a CAS Braşov

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările