Braşov: Laura Bărzoiu ne reprezintă ţara la concursurile de frumuseţe din străinătate (GALERIE FOTO)

Frumoasa braşoveancă face modeling de şapte ani şi ne-a reprezentat, cu mândrie, ţara la concursurile de frumuseţe organizate în Macedonia, Albania şi Polonia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Laura a început să cocheteze cu modeling-ul de la vârsta de 15 ani. Conjunctura a făcut ca o prietenă să-i povestească despre agenţie şi să o convingă să o viziteze. „Pe vremea aceea nu era dezvoltată partea asta a modeling-ului. Prin intermediul Agenţiei Agressione Models am reuşit să mă dezvolt ca model, am învăţat ce înseamnă să ai o atitudine pe podium, cum trebuie să merg, cum să mă comport, cum să mă îmbrac. M-am dezvoltat, de fapt, ca persoană", mărturiseşte tânăra.

Cea mai frumoasă româncă

Primul concurs de miss la care a participat a fost unul local, organizat în anul 2005. Au urmat apoi multe alte competiţii. Fata cu ochi căpriu şi păr şaten a reuşit să impresioneze prin frumuseţea şi rafinamentul ei juriile mai multor concursuri de miss din străinătate.


În 2008 a fost selectată să participe la concursul Miss Globe International România, unde a câştigat locul I, după care ne-a repezentat ţara la cea de-a doua etapă a concursului de frumuseţe, care a avut loc în Macedonia şi Albania. De aici Laura s-a întors acasă cu locul 4 la Miss Bikini, locul 3 la Miss Talent şi locul 1 la Mis Karaoke.


Cea mai recentă performanţă a braşovencei este concursul Miss Supranational organizat, în luna august, în Polonia, unde s-a clasat printre cele 20 de semifinaliste. „La acest mare concurs au fost reprezentante din 68 de ţări din toată lumea. Recunosc că atunci când am ajuns acolo mi-a fost puţin frică, deoarece eram singură printre atâţia străini. M-am acomodat însă repede şi mi-am făcut prietene", mărturiseşte Laura Bărzoiu.

A prezentat creaţiile lui Botezatu

Braşoveanca a avut prezentări de modă pentru designeri cunoscuţi, cum ar fi Cătălin Botezatu şi Rita Mureşan. A purtat şi haine din brand-urile: Kenvelo, Puma sau Jolidon. „Participând la evenimente şi fiind machiată  de artişti am avut prilejul să „fur" de la ei câteva secrete în ceea ce priveşte înfrumuseţarea. În general, în prezentări port ţinute voluminoase, excentrice, care îmi plac foarte mult", a declarat Laura.


Frumuseţea şi naturaleţea Laurei atrag, nu de puţine ori, priviri insistente din partea bărbaţilor. „Mi se întâmplă ca băieţii să întoarcă capul după mine sau să mă privească insistent. Eu am învăţat să fiu politicoasă, să le vorbesc frumos, dar să nu las să se înteleagă altceva", a mai spus Laura Bărzoiu.

Studentă model

Chiar dacă are succes în modeling, Laura nu a neglijat şcoala. Fiind absolventa unui profil de Matematică-Informatică, Laura a ales să-şi continue studiile la Facultatea de Ştiinţe Economice, specializarea Finanţe Bănci, din cadrul Universităţii Transilvania. „La o anumită vârstă modelingul nu te mai poate ajuta, aşa că m-am concentrat foarte mult şi pe învăţătură. În prezent am intrat pe locurile bugetate la Masterul de Management Financiar Bancar şi abia aştept să înceapă cursurile", a spus tânăra.


Întrebări şi răspunsuri:

Este profitabilă activitatea de model?

Pentru mine este. În primul rând pentru că m-a ajutat să mă dezvolt ca persoană, iar în al doilea rând voucerele şi sumele de bani pe care le primesc îmi ajung să-mi acopăr cheltuielile.

Se întâmplă să te eticheteze lumea drept frumoasă şi atât?

La prima vedere au impresia că sunt mototoală. Pe măsură ce discutăm însă şi ajung să mă cunoască, regretă că m-au considerat astfel.

Ce ar trebui să ştie tinerele care doresc să devină modele?

Trebuie să iasă din tipare în sensul că nu trebuie să aibă o fizionomie familiară, să aibă minim 1,70 înălţime şi mărimi apropiate de cele standard, 90-60-90.

 

Ce-i place:

„Îmi place foarte mult să călătoresc, să aflu diferite lucruri despre alte ţări, culturi, oameni. Îmi place să când, să dansez, să colecţionez cercei şi alte diverse accesorii".

Ce nu-i place:

„Nu-mi plac ştirile politice. Consider că nu ai ce lucruri să înveţi din ele pentru că mereu se discută în contradictoriu şi nimeni nu dă dovadă de respect. Nu-mi place să mă trezesc de dimineaţă".


Profil:

NĂSCUTĂ: 23 aprilie 1988, Braşov

STUDII: Facultatea de Ştiinţe Economice, Universitatea Transilvania

FAMILIE: părinţi, o soră


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


citeste totul despre: