Semimaratonul Braşovului va ajuta Hospice să cumpere o maşină pentru vizitele la domiciliul pacienţilor bolnavi de cancer

Semimaratonul Braşovului va ajuta Hospice să cumpere
o maşină pentru vizitele la domiciliul pacienţilor bolnavi de cancer

Hospice ajută d epeste 20 de ani bolnavii ce cancer. FOTOArhivă.

HOSmaşina, unul dintre proiectele propuse anul trecut comunităţii locale de Fundaţia HOSPICE Casa Speranţei, devine acum cauza susţinută la Semimaratonul Braşovului -  Intersport, din 5 aprilie

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce, din donaţii individuale s-au strâns 2500 de lei în perioada desfăşurării campaniei „Bani pentru HOSmaşină“, demersurile organizaţiei pentru achiziţionarea unui autoturism dedicat vizitelor la domiciliul pacienţilor sunt reluate împreună cu Asociaţia Cetatea Braşovului, organizatoarea competiţiei sportive din aprilie, cu susţinerea platformei Galantom.

Cei care doresc să participe la Semimaratonul Braşovului - Intersport pot alege să devină fundraiseri pentru HOSmaşina, accesând http://semimaraton.ro/2014/devino-fundraiser/ După ce au bifat această opţiune, alergătorii încep efectiv acţiuni de strângere de fonduri, în rândul prietenilor, colegilor şi cunoscuţilor. Oricine doreşte să îl încurajeze pe unul dintre participanţii la semimaraton şi să sprijine cauza HOSPICE trebuie să intre pe http://hospice.galantom.ro/projects/view?organization_subdomain=hospice&id=19# şi să doneze online.

Primii 50 de alergători care reuşesc să strângă câte 500 lei, beneficiază de înscrierea gratuită la concurs. În cadrul festivităţii de închidere a concursului, vor fi premiaţi participanţii care au reuşit să strângă cele mai mari trei sume pentru HOSmaşină.

Semimaratonul Braşovului – Intersport a ajuns la a treia ediţie şi cuprinde două probe, semimaraton – pe un traseu de 21 de km şi cros - pe o distanţă de 10 km. Startul se va da în data de 5 aprilie 2014, din Piaţa Unirii, iar la competiţie sunt aşteptaţi peste 1200 de alergători, profesionişti şi amatori, din întreaga ţară, dar şi din străinătate (detalii despre concurs, pe www.semimaraton.ro ).

Pe aceeaşi temă:

Remus Miron a înotat 24 de ore pentru Hospice

Hospice a fost declarat cel mai promiţător ONG

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: