Braşov: Fugarul care a evadat de sub nasul poliţiştilor, reţinut

Braşov: Fugarul care a evadat de sub nasul poliţiştilor, reţinut

Fugarul a fost prins de poliţiştii bistriţeni, de dimineaţă. Foto: Arhivă

Oamenii legii au reuşit să-l reţină pe tânărul de 27 de ani, în această dimineaţă. El a dispărut din sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, aseară, proftând de neatenţia poliţistului care îl însoţea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dumitru Andrei a reuşit să ajungă tocmai în Bistriţa, unde a fost capturat de către poliţişti. Locaţia unde a fost identificat fugarul, a fost stabilită în baza datelor şi informaţiilor deţinute la nivelul I.P.J. Braşov şi transmisă spre monitorizare colegilor bistriţeni.


În cursul zilei de astăzi fugarul, va fi condus sub excortă la sediul Poliţiei Braşov, unde vor fi continuate cercetările pentru faptele de furt săvârşite, dar şi pentru evadare. Pentru că a fugit de la Parchet, Andrei mai riscă de la şase luni, la doi ani de închisoare.

Un evadat din Braşov prins la Bistriţa

După ce poliţiştii braşoveni vor finaliza cercetările, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângâ Judecătoria Braşov în vederea dispunerii măsurilor legale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: