Braşov: O femeie de 59 de ani care s-a rănit după ce a căzut pe stânci, preluată de un elicopter SMURD şi transportată la spital

Braşov: O femeie de 59 de ani care s-a rănit după ce a căzut pe stânci, preluată de un elicopter SMURD şi transportată la spital

FOTO Arhivă

O femeie de 59 de ani care s-a rănit, sâmbătă, după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, a fost preluată de un elicopter SMURD şi transportată la Spitalul Judeţean Sibiu. Femeia a suferit plăgi în zona capului şi coapselor, dar este conştientă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Braşov au anunţat, sâmbătă, că s-a intervenit pentru salvarea unei femei de 59 de ani care a fost rănită după ce a căzut pe stânci în zona chiliei părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus. 
 
”Au fost direcţionaţi la fata locului trei jandarmi montani aflaţi la Cabana Sâmbătă. S-a solicitat şi s-a aprobat elicopter SMURD pentru preluarea persoanei accidentate”, au precizat jandarmii braşoveni.
 
Potrivit acestora, femeia a suferit mai multe plăgi în zona capului şi coapselor şi a fost preluată de elicopter şi transportată la spital.
 
La rândul lor, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au precizat că pacianta a ajuns deja pe Aeroportul Sibiu şi a fost preluată de către un echipaj care o transportă la Spitalul Judeţean Sibiu.
 
Pacienta este stabilă, conştientă şi cooperantă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările