Braşov: „Dorel” loveşte din nou

Braşov: „Dorel”  loveşte din nou

Braşov: „Dorel” loveşte din nou

Un nou caz de nesimţire a fost scos la iveală de cititorii ziarului nostru. Un angajat al firmei Urban, plătit să ridice cu o macara nişte gunoaie din spatele unor blocuri de pe strada 15 Noiembrie, i-a lăsat fără curent în garaje pe oamenii din zona Tribunalului.


Braşovenii au asistat neputincioşi la întreaga scenă. Când au văzut că stâlpul, ce susţinea firele de înaltă tensiune, e atins de utilaj, oamenii au strigat la angajatul firmei de salubrizare. Nu au obţinut de la el decât înjurături. Omul şi-a continuat „treaba“ şi a plecat. „Eu am băgat curentul aici şi am dat anul trecut 1200 de lei ca să am lumină în garaj. Eu mai am treabă aici şi seara, când se lasă întunericul. Omului nu i-a păsat de nimic. A dat stâlpul jos, a rupt firele ne-a înjurat şi a plecat”, povesteşte Paula Jelcu, proprietara unui garaj.

Nu a anunţat avaria

Dan Ceauşescu, directorul firmei de salubritate consideră că acesta nu este un caz grav. „S-a mai întâmplat aşa ceva.  O maşină din asta cu macara ajunge şi la 4 metri şi firele ar trebui puse mai sus de atât. Au mai fost cazuri şi în alte zone ale oraşului şi le-am rezolvat de cum am aflat”, spune Dan Ceauşescu. Problema este că angajatul nu a anunţat nimic. Conducerea firmei a aflat de la reporterul „Adevarul de Seară“. „Nu s-a ştiut de incident până acum. Şoferul nostru nu a zis nimic. Normal (??? - n.r.), dacă a avut şi un schimb de replici mai dur cu oamenii de acolo. Acum că am aflat, vom rezolva situaţia cât mai curând. Noi avem electricianul nostru autorizat şi vom remedia defecţiunea. Dacă nu putem noi, vom lua legătura cu cei de le Electrica“, mai spune Dan Ceauşescu.

Anunţaţi orice incident

Conducerea firmei de salubrizare îi sfătuieşte pe braşoveni să anunţe imediat astfel de probleme.  „Cu cât suntem anunţaţi mai repede, cu atât remediem defecţiunea mai repede. Pe maşinile de salubritate este scris un număr de telefon. Omul nu trebuie decât să ne spună ce s-a întâmplat şi locul. De restul de ocupăm noi să reparăm stricăciunile provocate cu utilajele noastre”, a mai adăugat Ceauşescu.