România se va lupta pentru fiecare punct la meciurile de Cupa Davis disputate împotriva Olandei. Competiţia începe astăzi la Braşov

România
se va lupta pentru fiecare punct la meciurile de Cupa Davis disputate împotriva
Olandei. Competiţia începe astăzi la Braşov

Echipa României speră să învingă Olanda. FOTOMihaela Parghel.

Ordinea meciurilor a fost trasă la sorţi. Etapa de la Braşov contează pentru runda a doua, Grupa I, Zona Euro-Africană a Cupei Davis.Partidele se desfăşoară în perioada 5-7 aprilie, în Sala Sporturilor "Dumitru Popescu Colibaşi" din Braşov.

Astăzi de la ora 13.00 Adrian Ungur îl întâlneşte pe Robin Haase. După 30 de minute de încheierea meciului va începe partida Victor Hănescu- Igor Sijsling. Sâmbătă, de la ora 15.00, se desfăşoară meciul de dublu Horia Tecău/Marius Copil - Thiemo de Bakker/Jean-Julien Rojer. Duminică de la ora 13.00, Victor Hănescu se duelează ciRobin Haase. După 30 de minute de încheierea meciului va începe partida Adrian Ungur - Igor Sijsling

„Tragerea la sorţi este destul de bună pentru noi. Facem tot posibilul să câştigăm fiecare punct. Am încercat şi sper că am reuşit până acum să scot ce e mai bun din băieţi. Noi trebuie să facem cele 3 puncte. Asta e scopul nostru. Sunt sigur că fiecare echipă va trimite în teren formula cea mai bună“, a spus Andrei Pavel.

Jucătorii români sunt încrezători în şansele lor.

Nu am mai jucat cu Robin Haase până acum, l-am văzut la antrenamente şi este în formă bună. E OK că intru primul vineri că este mai greu să aştepţi. Voi face tot posibilul să câştig“, a spus Adrian  Ungur.

„O să fie două meciuri foarte interesante Haase e un jucător în formă, dar Adi poate să producă surpriza. S-a antrenat din greu săptămâna aceasta şi este în formă. Pe Sijsling l-am văzut la antrenamente şi el se simte foarte bine în sală şi pe o astfel de suprafaţă. Eu m-am pregătit bine în ultima perioadă, am avut o săptămână bună şi abia aştept să joc“, a spus Victor Hănescu.

Şi olandezii speră într-un rezultat bun

Robin Haase  îşi serbează ziua de naştere la Braşov. „Nu am mai jucat cu Adi, însă îl ştiu de ceva vreme. Are un backhand bun şi se mişcă bine în teren, poate câştiga puncte din fiecare colţ al terenului. Sper ca sâmbătă, de ziua mea, să primesc multe cadouri ca să nu fiu nevoit să mi le fac singur“, a spus Robin Haase.

 „Sunt mulţumit de tragerea la sorţi. Sperăm să avem un rezultat pozitiv după prima zi“, a spus Jan Siemerink.Body

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: