Concertul anului sâmbătă la Braşov. Richard Clayderman a cerut două limuzine, un pian special, sucuri naturale şi meniuri vegetariene

Concertul anului sâmbătă la Braşov. Richard
Clayderman a cerut două limuzine, un pian special, sucuri naturale şi meniuri
vegetariene

Richard Clayderman concertează în premieră la Braşov.

Celebrul Richard Clayderman va concerta în Piaţa Sfatului, sâmbătă de la ora 19.00. Artistul a cerut să aibă la dispoziţie două limuzine Mercedes, să fie libere camerele de hotel situate lângă cea unde este cazat, apă plată, sucuri naturale de mere şi cireşe, dar şi meniuri vegetariene.

Pianul la care va cânta Richard Clayderman a fost adus special din Hamburg. Spectacolul va fi transmis şi pe două ecrane gigant montate în Piaţa Sfatului. Accesul la concert se face începând cu ora 18.00. În deschidere va urca pe scenă alexandra Fits, acompaniată de Guido van de Meent. Richard Clayderman va susţine apoi un concert de două ore. Se mai pot găsi chiar şi câteva bilete la concert. Acestea pot fi achiziţionate din Piaţa Sfatului, Lovada Poştei sau librăria St. O. Iosif.

Acest concert ar putea contribui la eforturile depuse de oraşul Braşov de a deveni Capitală Culturală Europeană în 2021. Supranumit şi „The Prince of Romance”, Richard Clayderman este cel mai popular şi bine vândut pianist şi deţine un record în vânzări, 267 de discuri Gold şi 70 de discuri Platinum. Născut sub numele Philippe Pages, pianistul a cunoscut succesul de la 23 de ani cu renumita piesa „Ballade pour Adeline”. În plus, datorită stilului său deosebit de a performa, a luat naştere genul „New Romance”, care combină amprenta artistului cu influenţele pop şi cu cele clasice. În ciuda timidităţii sale, concertele lui sunt considerate „spectaculoase”, atât de către critici, cât şi de către fani.

Pe aceeaşi temă:

Miss European Tourism 2013, în weekend în Poiana Braşov

Spectacol cu lasere la Peştera Valea Cetăţii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: