Branul şi Braşovul, sub semnul lui Dracula de Halloween. Nu rataţi un festival de groază. Biletele s-au pus în vânzare

Branul şi Braşovul,
sub semnul lui Dracula de Halloween. Nu rataţi un festival de groază. Biletele
s-au pus în vânzare

Cele mai de groază filme vor putea fi văzute la Braşov. FOTOArhivă.

Prima ediţie a „Dracula Film: Horror and Fantasy Festival” se va desfăşura la Braşov şi Bran, de pe 31 octombrie şi până pe 3 noiembrie 2013.

În cele patru zile de festival vor fi prezentate publicului peste 40 de proiecţii: filme cu Dracula, zombi şi monştrii intergalactici, premierele din 2013, filme S.F. pentru copii şi surprize din cinematografia românească. Proiecţiile vor avea loc la Centrul Cultural Reduta, Cinemateca Patria şi Castelul Bran.

„Suntem siguri că va fi un festival ca niciunul în România, pentru că va îmbina plăcerea masochistă a groazei, cu anticipaţia şi cu fantezia nelimitată; va fi un spaţiu, atât al peliculelor horror, cât şi al celor fantasy sau S.F. Festivalul doreşte să aducă o infuzie de sânge proaspăt, autentic, într-o zonă în care Dracula, acest personaj iconic, a fost folosit doar ca pretext pentru capcane kitsch turistice“, a declarat Anca Grădinariu, directorul artistic al festivalului.

Accesul la peliculele din cadrul festivalului se va face cu jetoane valorice denumite fanzin. Un astfel de jeton este 5 lei, iar intrarea poate costă 1,2 sau 3 fanzini. Organizatorii oferă şi abonamente. Unul costă 100 de lei şi permite accesul la toate filmele proiectate. Pentru mai multe detalii despre festival pe www.draculafilm.ro.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: