Braşov: O barcă în care erau două persoane s-a răsturnat în râul Olt, una dintre ele reuşind să ajungă singură la mal

Braşov: O barcă în care erau două persoane s-a răsturnat în râul Olt, una dintre ele reuşind să ajungă singură la mal

FOTO NEWS.RO

O barcă în care se aflau două persoane s-a răsturnat, miercuri, în apele râului Olt, în judeţul Braşov, una dintre persoane reuşind să ajungă singură la mal şi să ancoreze barca în care rămăsese blocat un bărbat. Acesta din urmă a fost salvat de alpiniştii de la ISU Braşov.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, miercuri după-amiază, o barcă în care se aflau două persoane s-a răsturnat, pe râul Olt, în zona pompelor, între localităţile Hărman şi Bod.
 
Una dintre persoane, cea mai tânără, a reuşit să se salveze, reuşind să ajungă la mal prin apă şi să îl ancoreze pe bărbatul care a rămas blocat în barcă.
 
Pentru salvarea celei de-a doua persoane s-au deplasat la locul incidentului un echipaj cu barca pneumatică şi un echipaj SMURD. 
 
Ulterior au fost solicitaţi şi alpinişti de la ISU Braşov, întrucât distanţa era mare, iar curenţii puternici. Aceştia au reuşit să îl salveze pe bărbat din apele râului Olt.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: