Amenzi usturătoare pentru braşovenii care ocupă locul de parcare al vecinului sau care uită să-l plătească pe cel propriu

Amenzi usturătoare pentru braşovenii care
ocupă locul de parcare al vecinului sau care uită să-l plătească pe cel propriu

Cele mai scumpe locuri de parcare sunt în  centrul oraşului. FOTOArhivă.

Consilierii locali au aprobat un nou regulament al parcărilor din Braşov, iar cei care nu respectă dispoziţiile Primăriei riscă amenzi drastice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel dacă aţi ocupat locul vecinului, acesta poate suna la Poliţia Locală să facă reclamaţie. Riscaţi o amendă între 200 şi 300 de lei, dar vă puteţi alege şi cu autoturismul ridicat. Astfel mai cheltuiţi alţi 300 de lei.

Dacă nu aţi plătit locul de parcare, dar nu aţi dat jos dispozitivul care blochează accesul autoturismelor riscaţi o amendă în 1.000 şi 2.000 de lei. De asemenea dacă „vă rezervaţi“ locul de parcare cu lăzi, pietre sau ale dispositive improvizate riscaţi amenzi între 1.000 şi 1.500 de lei. De asemenea dacă subînchiriaţi locul de parcare ca să faceţi un ban în plus riscaţi o amendă de 350 de lei. Puteţi fi amendaţi dacă nu expuneţi la loc vizibil vigneta de parcare. Puteşi plăti între 50 şi 100 de lei.

Odată cu intrarea în vigoare a noului regulament locurile de parcare se pot închiria pe 3 sau 5 ani şi doar pe un an cum era până acum.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: