FOTO Castelele şi Cetăţile Transilvaniei, vedete pe Travel Channel. Braşovul are patru obiective care i-au impresionat pe vizitatorii străini

FOTO Castelele şi
Cetăţile Transilvaniei, vedete pe Travel Channel. Braşovul are patru obiective
care i-au impresionat pe vizitatorii străini

Cetatea Râşnov este recomandată cu căldură de Travel Channel. FOTOSimona Suciu

La categoria ce mai este nou şi inedit astăzi în turism, site-ul travel channel.com. prezintă castelele Transilvaniei, dar şi Peleşul, ca nişte frumuseţi ce merită vizitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Castelul Bran este prezentat ca şi cel mai cunoscut obiectiv touristic al României. Fan Dracula sau nu,  nu poţi să nu simţi misterul care te înconjoară în turnurile înalte sau în cele 60 de încăperi pline cu armuri şi mobilier medieval, scrie travelchannel.com. Castelul Bran este cel mai vizitat obiectiv turistic din România cu peste un million de turişti anual.

Foto

Cetatea Raşnov este descrisă şi ea în reportaj ca o fortăreaţă de pe vremea teotonilor unde poţi vedea un muzeul plin de vestigii străvechi şi poţi descoperi în turul cerăţii chiar şi un schelet îngropat într-o pivniţă. Cetatea a înflorit în ultimii ani şi a ajuns să aibă doar în această vară 140.000 de turişti.Cetatea Făgăraş i-a impresionat şi ea pe vizitatorii de Travel Channel care o descriu ca o cetate de apărare imprenetrabilă, cu ziduri extrem de groase care ascund poveşti din vremuri străvechi.

Nici satul Viscri nu a fost uitat. Biserica din Viscri este prezentată ca fiind cea mai veche fortificaţie, al cărei turn oferă o privelişte superb asupra aşezării intrate în patrimonial UNESCO.

 

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: