Motivul crunt al unei crime petrecute la Săcele. Un braşovean şi-a lovit iubita de peste 100 de ori pentru că a refuzat să facă sex în faţa altui bărbat

Motivul crunt al
unei crime petrecute la Săcele. Un braşovean şi-a lovit iubita de peste 100 de
ori pentru că a refuzat să facă sex în faţa altui bărbat

Bărbatul a fost arestat. FOTOArhivă.

Femeia a fost ucisă în luna iunie, dar abia acum ies la iveală ororirile acestei crime. Anchetatorii au stabilit că femeia de 37 de ani a fost bătută crunt de iubitul ei după ce a refuzat că facă sex oral în faţa unui prieten al concubinului ei.

Toată povestea a fost încâlcită de la bun început. În mod miraculos, deşi a primit peste 100 de lovituri, victima a reuşit să supravieţuiască şi a ajuns la spital. Acolo însă a spus o poveste fabricată de teama iubitului ei. Femeia a declarat la spital că a fost răpită din parcarea unui supermarket, jefuită şi abandonată. Povestea ei a fost susţinută şi de concubin şi de sora acestuia. Ancheta a arătat însă că Irina Bene de 37 de ani a fost bătută crunt de Ştefan Marcel de 39 de ani, concubinul ei „În urma cercetărilor efectuate, a verificărilor camerelor de supraveghere de la hypermarketul respectiv s-a constatat că povestea nu se susţine şi că suspectul principal în acest caz este concubinul femeii, organele de anchetă fiind puse pe o pistă falsă“, a spus Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov.

Din păcate femeia a murit la spital după câteva zile. S-a crezut iniţial că motivul atacului a fost gelozia. Femeia, extreme de frumoasă a lucrat ca prostituată de lux în Germania unde cei doi s-au şi cunoscut. Existau zvonuri că vroia să-l părăsească pe iubitul ei. Ancheta a scos însă la iveală un motiv mult mai sinistru. Femeia a fost ucisă pentru că nu a acceptat că facă sex oral cu iubitul ei în faţa unui prieten al acestuia. „Întrucât a fost refuzat, a început s-o agreseze iar ulterior, deranjat de atitudinea iniţială a victimei care a refuzat să întreţină acte sexuale orale cu inculpatul, acesta a început s-o lovească din nou cu pumnii, picioarele, un scaun, dar şi cu un cablu de calculator. Potrivit raportului de autopsie, inculpatul a lovit-o pe victimă cu peste 100 de lovituri, dintre care 8 direct în cap”, a declarat procuror Ramona Muscalu – Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

Bărbatul a fost trimis în judecată pentru omor deosebit şi grav şi riscă până la 25 de ani de puşcărie, dacă va fi găsit vinovat.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: