DN 1 Braşov-Sibiu blocat 12 ore din cauza unui tir răsturnat

DN 1 Braşov-Sibiu blocat 12 ore din cauza unui tir
răsturnat

Tirul a blocat sensul de mers către Sibiu. FOTOInfotrafic Judeţul Braşov

Sensul de mers pe DN 1de la Braşov la Sibiu a fost blocat mai bine de 12 ore după ce un tir s-a răsturnat într-o curbă la Perşani

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 17.00. Circulaţia pe DN 1 a fost reluată pe ambele sensuri. Tirul a fost ridicat de pe şosea cu ajutorul unei macarale. 

Traficul pe DN 1 Braşov –Sibiu este blocat pe un sens după ce un tir s-a răsturnat a blocat o bandă de circulaţie în zona curbelor de la Perşani. Tirul era încărcat cu cabluri electrice. Accidentul s-a produs din vina şoferului care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum. O firmă de tractări urmează să ajungă în zonă pentru a ridica tirul. Până atunci se circulă alternativ, iar poliţiştii sunt în zonă pentru a dirija traficul.

„Astazi, în jurul orei 03.45, un bărbat de 42 ani, din judeţul Arad, care a condus un tir, pe DN 1, dinspre Braşov spre Sibiu, în condiţiile unui carosabil acoperit cu zăpadă, la coborarea unei pante, a derapat, a lovit parapetul din beton ce separă sensurile de mers şi s-a răsturnat pe partea dreaptă. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Sensul de mers Brasov-Sibiu este încă blocat.Se circulă alternative“, au anunţat poliţiştii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: