Biletul RAT va fi valabil 50 de minute

Biletul RAT va fi valabil 50 de
minute

Biletul de autobuz va fi valabil 50 de minute din iulie. FOTOPrimăria Braşov.

Regia Autonomă de Transport propune astăzi spre aprobare Consiliului Local ca un bilet de călătorie să fie valabil 50 de minute.

Astfel, de la 1 iulie, dacă compostaţi un bilet, puteţi schimba mai multe autobuze cu condiţia ca durata călătoriei să nu depăşeaşcă 50 de minute. „Începând cu data de 1 iulie 2015 valabilitatea călătoriei pe bază de bilet va fi de 50 de minute de la validare, timp în care călătorul va putea sa schimbe vehicule sau linii, să se transbordeze în orice staţie şi să folosească orice mijloc de transport care aparţine de RAT Braşov, cu excepţia liniei 20”, se precizează în proiectul de hotărâre.

O altfel de propunere se poate aplica după intrudecerea sistemului de e-ticketing. Odată cu apariţia acestui sistem preţul abonamentelor va creşte cu 1 leu, iat abonamentul va fi de fapt un card. RAT pregăteşte încă o noutate. Un abonament pe toate liniile care să fie valabil tot anul şi să coste 980 de lei. Va fi mai avantajos deoarece preţul pe lună va fi de 80 de lei faţă de 125 cât este acum abomanetul lunar pe toate liniile.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările