Big Brother la Primărie. Angajaţii sunt monitorizaţi printr-un soft special

Big Brother la Primărie. Angajaţii sunt
monitorizaţi printr-un soft special

Softul monitorizeaza site-urile pe care le acceseaza angajatii. FOTOArhiva.

Programul permite urmărirea site-urile pe care le vizualizazează angajaţii, dar şi cât timp petrec aceştia navigând pe internet. Bugetarii au fost informaţi de acest program înainte de instalarea lui.

Mai multe instituţii din ţară au optat pentru acest soft. „Momentan, peste 500 de companii şi instituţii publice din România folosesc Cyclope în mod licenţiat şi peste 50 de companii evaluează produsul. Printre acestea (cele care au cumpărat deja produsul, n.red.) se numără Primăriile Sibiu, Braşov, Oradea, Târgovişte, Miercurea Ciuc, Aiud, Sebeş, Sighişoara şi altele mai mici precum şi consiliile judeţene Mureş şi Alba “, a precizat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet Romania, citat de gandul.info.

Programul nu dezvăluie conţinutul mail-urilor sau al mesajelor deci nu încalcă dreptul la intimitate. Sorin Toarcea, purtător de cuvânt la Primăria Braşov a spus că angajaţii au fost anunţaţi de acest program înainte de instalarea lui.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: