Bătăuş urmărit cu mascaţii la Tărlungeni. Şi-a lovit nevasta, tatăl şi a ameninţat că omoară cu toporul un poliţist

Bătăuş
urmărit cu mascaţii la Tărlungeni. Şi-a lovit nevasta, tatăl şi a ameninţat că
omoară cu toporul un poliţist

Bărbatul a fost arestat. FOTOArhivă.

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în arest după ce şi-a bătut concubina, tatăl şi apoi a ameninţat cu moartea un poliţist. Bărbatul a fost oprit doar de mascaţi.

Nimeni nu ştie de ce bărbatul era atât de supărat pe concubina sa. A luat-o la bătaie din senin, a lovit-o cu pumnii şi picioarele, iar când tatăl său a intervenit să o apare pe femeie a fost şi el lovit. Vecinii au chemat poliţia, dar tânărul nu s-a lăsat cu una cu două. L-a ameninţat pe poliţistul care venise să aplaneze conflictul că îl omoară cu totporul.

„Inculpatul i-a lovit şi ameninţat pe concubină şi pe tatăl vitreg. Apoi l-a ameninţat cu moartea pe poliţistul chemat să intervină la faţa locului, spunându-i că îl omoară cu toporul“, a declarat Carmina Reit, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov.

Pentru că nu a reuşit să s eînţeleagă cu suspectul, poliţistul a chemat mascaţii în ajutor. Atacatorul însă a rupt-o la fugă, iar mascaţii au fugit după el. Nu l-au prins din prima, dar până l-a urmă l-au găsit şi l-au încătuşat. Tânărul de 21 de ani a fost arestat pentru 30 de zile fiind acuzat de ultraj şi vătămare coporală. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: