Bătăuşul amicei lui Mircea Badea, căutat de poliţiştii braşoveni

Bătăuşul amicei lui Mircea Badea, căutat de poliţiştii braşoveni

Mircea Badea

Realizatorul emisiunii „În gura presei“, Mircea Badea, a povestit în ediţia de miercuri cum a fost pălmuită în trafic, la Braşov, o prietenă de-a lui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Update ora 15.45 Poliţiştii confirmă incidentul în care a fost implicată amica lui Mircea Badea şi spun că fac cercetări pentru a-l prinde pe şoferul violent. Reclamaţia femeii a fost depusă, ieri, la Secţia 1 Poliţie.

În data de  09.02.2011, la Secția 1 Poliție Brașov, s-a prezentat C.Teodora, 37 ani, care a sesizat în scris faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16.00, conducea, pe strada M.Kogălniceanu, din municipiul Brașov, un autoturism care a fost lovit, în partea spate, de un autovehicul din traficul rutier. Conform celor relatate, a coborât apoi din autoturism, a avut o discuție cu șoferul autovehiculului respectiv,un bărbat necunoscut, care a lovit-o peste față cu mâna, ca urmare s-a refugiat în autoturism, iar bărbatul a coborât de la volan, având un baston în mână, cu care a lovit, în zona capotei spate, autoturismul reclamantei. După acest incident, C.Teodora a părăsit locul faptei, la volanul autoturismului avariat și a sesizat la secția de poliție cele întâmplate", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

Şoferul care a agresat-o pe femeie nu a fost deocamdată identificat.

 „Polițiștii au demarat imediat cercetările în acest caz, pentru identificarea bărbatului respectiv și tragerea lui la răspundere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Încadrarea juridică a agresiunii fizice urmează a fi stabilită după ce victima va prezenta un certificat medico-legal, ea fiind îndrumată de polițiști, în acest sens, către Serviciul de Medicină Legală Brașov", a mai spus comisarul şef Liviu Naghi.S-a întâmplat în Braşov. Ea mergea cu maşina, iar în spatele ei era un cetăţean. La un moment dat cetăţeanul intră în ea, îi pocneşte maşina.

Amica mea se dă jos din maşină să vadă ce i s-a întâmplat maşinii în urma impactului. Ăla nu se dă jos. Ea se duce atunci la el, pentru că maşina era destul de lovită, şi-l întreabă 'prietene, ce faci?'

Ce-a făcut cetăţeanul atunci? I-a dat un dos de palmă. Amica a luat-o la fugă şi s-a închis în maşină, iar cetăţeanul s-a dat jos cu o bâtă şi a început să-i care bâte în maşină. În fine, ea a reuşit să plece şi să se ducă la autorităţile statului", a precizat Mircea Badea, în emisiunea pe care o moderează la Antena 1.

Badea a mai menţionat, ironic, că este convins de faptul că autorităţile îşi vor face datoria şi vor rezolva situaţia: „Sunt sigur că autorităţile statului îşi vor face exemplar datoria.

Măcar pentru distrugere, pentru că asta înseamnă să loveşti maşina cuiva cu bâta, este infracţiune prevăzută de Codul Penal.

Pentru vătămare corporală e ceva mai complicat. Mie mi-ar fi plăcut ca ăla să se mute din România, să nu mai aibă încotro, dar prietena mea a reacţionat corect şi s-a dus la autorităţi
".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:citeste totul despre: