Bărbat bătut cu bestialitate chiar sub ochii jandarmilor. Cea mai promptă intervenţie a forţelor de ordine

Bărbat bătut cu bestialitate chiar sub ochii jandarmilor. Cea mai promptă intervenţie a forţelor de ordine

Bărbat bătut cu bestialitate sub ovhii jandarmilor FOTO GMJ Burebista Braşov

Trei bărbaţi l-au bătut cu bestialitate pe un al patrulea, într-un cartier nou din Braşov, fără să ştie că jandarmii erau în apropiere. Astfel, agresorii au fost reţinuţi în numai câteva secunde

Un bărbat a fost bătut cu bestialitate de alţi trei, într-o parcare situată într-unul dintre cartierele noi ale Braşovului. Un amator a filmat de la balcon finalul conflictului, iar pe imagini se poate vedea cum victima, căzută la pământ, este lovită cu picoarele în zone feţei de doi dintre agresori. Imediat, aceştia o iau la fugă, împreună cu al treilea agresor, pe trotuarul de la marginea şoselei, iar maşina Jandarmeriei ajunge în dreptul lor. Reprezentanţii forţelor de ordine au coborât în mare viteză şi i-au imobilizat în doar câteva secunde pe cei trei bărbaţi. Între timp, victima şi mai mulţi martori au sosit lângă jandarmi, moment în care filmarea s-a încheiat. 
 
„Pe timpul unei patrulări în Municipiul Braşov, un echipaj al Grupării Mobile de Jandarmi Braşov, aflat în sistemul integrat de ordine publică, a observat că un bărbat este agresat, într-o parcare, de către alţi trei bărbaţi.
 
Jandarmii au intervenit  şi au reţinut agresorii, concomitent cu acordarea primului ajutor victimei. Aceasta are 23 de ani, nu prezenta leziuni care să-i pună viaţa în pericol, era conştientă şi a însoţit echipajul de jandarmeriei la sediul secţiei de poliţie, pentru a depune plângere.
 
Mulţumim pe această cale localnicului care a observat de la balcon agresiunea şi a pus la dispoziţia jandarmilor filmarea incidentului. Agresorii se află în custodia poliţiei, care efectuează cercetări în acest caz”, a precizat comandantul Grupării Mobile de Jandarmi „Burebista” Braşov, colonel Valentin Mirea. 
 
Potrivit comandantului jandarmilor, colegii acestuia au observat scena în momentul în care se aflau în spatele blocului din care a fost făcută filmarea. Ca să fie siguri că agresorii nu pot scăpa, au înconjurat blocul şi au ajuns în partea în care puteau fi cel mai aproape de agresori, astfel că i-au prins la numai câteva secunde de la petrecerea agresiunii. 
 
Vă mai recomandăm:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările