Autovehiculele de mare tonaj nu mai pot parca în centrul oraşului

Autovehiculele de mare tonaj nu mai pot parca în centrul oraşului

Maşinile de mare tonaj nu vor mai putea staţiona în centrul istoric. FOTOArhivă.

Edilii au luat această decizie după ce au primit mai multe sesizări de la braşoveni nemulţumiţi, ar şi de la poliţie.

Primăria a început de săptămâna trecută a început montarea semnelor adiţionale privind interzicerea parcării autovehiculelor de transport marfă în parcările publice din centrul istoric, deoarece aceste autovehicule depăşesc atât tonajul, cât şi dimensiunile standard ale parcărilor publice. Această interdicţie este valabilă cu excepţia perioadei reglementate pentru aprovizionare (str. Mureşenilor 6.00-7.30 şi 11.00-12.00, N. Bălcescu 21.00-8.00).

„S-a luat această decizie deoarece am primit foarte multe sesizări, inclusiv de la poliţie, cu privire la faptul că acestea blochează vizibilitatea celorlalţi participanţi la trafic şi fluenţa traficului. În ultima săptămână 10 conducători auto au fost sancţionaţi pentru nerespectarea acestei interdicţii, fiecare conducător auto a fost sancţionat cu 3 puncte penalizare  şi 3 puncte amendă“, a spus primarul George Scripcaru.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: