Autobuzul de Poiană nu va circula duminică între orele 10.00 şi 12.00

Autobuzul de Poiană nu
va circula duminică între orele 10.00 şi 12.00

Autobuzele nu vor circula timp de două ore. FOTOArhivă.

Autobuzele vor fi oprite pentru buna desfăşurare a triatlonului de la Braşov. Şi restul circulaţiei rutiere va fi oprită în acelaşi interval orar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov îi informează pe călători cu privire la faptul că duminică, 28 iulie 2013, între orele 10.00 şi 12.00, va suspenda circulaţia autobuzelor pe linia 20, între Livada Poştei şi Poiana Braşov. Măsura este determinată de desfăşurarea pe DN 1E (Drumul Poienii) a întrecerii sportive ”International Metropolitan Triathlon Braşov”. 

 În aceste condiţii, ultimele plecări în cursă înainte de suspendarea circulaţiei vor avea loc la orele 9.30 din ambele capete de linie, respectiv Livada Poştei şi Poiana Braşov.   

Conducerea RAT Braşov îi asigură pe călători că imediat după finalizarea evenimentului, respectiv în jurul orelor 12.00, se vor depune toate eforturile pentru revenirea în cât mai scurt timp la graficul normal de circulaţie. Primele plecări în cursă, după terminarea competiţiei sportive, vor avea loc din ambele capete de linie. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: