Au scăpat de puşcărie deşi aveau o seră de droguri în propria sufragerie

Au scăpat de puşcărie deşi aveau o seră de droguri în propria sufragerie

Drogurile au fost găsite în locuinţa celor doi fraţi.

Doi fraţi, arestaţi în luna iunie pentru trafic de droguri, au primit o sentinţă blândă de la Magistraţii Tribunalului Braşov. Unul dintre fraţi a fost achitat, iar celălalt a primit o pedeapsă cu suspendare.

Cei doi au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi timp de două luni după ce poliţiştii au găsit în locuinţa lor o adevărată seră de ciuperci halucinogene şi plante de cannabis, o parte dintre ele pregătite pentru vânzare. În urma percheziţiei, oamenii legii au găsit într-un cort amenajat într-o cameră, 36 plante cannabis cultivate în ghivece şi mai multe borcane ce contineau spori de ciuperci fixaţi în pământ,o caserolă ce conţinea seminţe vegetale,ciuperci aflate la crescut. Poliţiştii au mai găsit în locuinţă un laptop şi un hard disk,2 kg substanţă pulverulentă provenienţă Olanda,două cărţi cu instrucţiuni de cultivare plante cannabis,şase telefoane mobile şi suma de 230 lei. Suspecţii au fost trimişi în judecată. Unul dintre ei a fost achitat, iar al doilea a primit 3 ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa dată de Tribunalul Braşov nu este definitivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: