Au fost semnate actele pentru Massif, festivalul care îşi propune să ducă Braşovul în topul mondial

Au fost semnate actele pentru Massif, festivalul care îşi propune să ducă Braşovul în topul mondial

Au fost semnate actele pentru parteneriat în vederea organizării festivalului Massif FOTO UNTOLD

După ce aleşii locali din Braşov au aprobat în unanimitate asocierea dintre organizatorii festivalului Untold şi Primăria Braşov, acum au fost semnate şi actele pentru parteneriat

Ştiri pe aceeaşi temă

Untold de la munte se va numi „Massif”. Aşa au decis organizatorii celebrului festival care se desfăşoară la Cluj-Napoca şi reprezentanţii Primăriei Braşov, care au semnat un contract de colaborare prin care îşi doresc să plaseze Braşovul în topul mondial al evenimentelor muzicale. 
 
„Bogdan Buta, CEO UNTOLD Universe, şi Primarul Municipiului Braşov, Allen Coliban, au semnat protocolul oficial de colaborare, prin care organizatorii şi municipalitatea vor oferi braşovenilor un nou concept de divertisment, special pentru staţiunea Poiana Braşov, care să dezvolte regiunea în cea mai dorită destinaţie montană pentru tineri din Europa. Semnarea acestui protocol vine ca urmare a deciziei Consiliului Local din Braşov, care, în unanimitate, a aprobat acest parteneriat. 
 
După crearea a două din cele mai mari festivaluri din Europa, la Cluj-Napoca şi Constanţa, creatorii UNTOLD şi Neversea îşi doresc să plaseze oraşul Braşov în topul mondial al evenimentelor. Prin acest nou concept, care va integra o serie de evenimente în Poiana Braşov, organizatorii celor mai mari experienţe muzicale din România vor contribui şi la promovarea valorilor locale şi la creşterea numărului de turişti.
 
Conceptul gândit pentru Poiana Braşov va transforma staţiunea într-o destinaţie de wellness şi entertainment, activă 12 luni pe an, care să pună în valoare peisajul sălbatic montan şi atracţiile naturale. Acest concept de entertainment se va mula pe specificul turismului montan, dar şi pe strategia de dezvoltare turistică a regiunii şi va cuprinde mai multe tipuri de experienţe, printre care două festivaluri cu tematică de vară şi iarnă, precum şi alte concepte de petrecere a timpului liber cu caracter semi-permanent. 
 
Acest proiect are ca obiectiv transformarea staţiunii Poiana Braşov în una dintre cele mai atractive din Europa. Proiectul va fi finanţat integral din fonduri private de către organizatorii UNTOLD”, a precizat Ioana Chereji, reprezentanta organizatorilor festivalului Untold. 
 
Parteneriatul a fost supus aprobării plenului Consiliului Local Braşov încă la 30 septembrie, iar aleşii au aprobat în unanimitate proiectul. În data de 15 octombrie au fost semnate şi actele pentru parteneriat. Braşovul are avantajul că este situat în centrul ţării şi este situat mult mai aproape de Bucureşti faţă de Cluj-Napoca şi Constanţa, celelalte oraşe cu festivaluri de amploare. 
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările