Asociaţia „Braşovul Pedalează“ face presiuni pentru construirea unor piste de biciclete

Asociaţia „Braşovul Pedalează“ face presiuni pentru construirea unor piste de biciclete

Foto.Adevărul Braşov

Reprezentanţii Asociaţiei vor ca toate drumurile şi străzile din Braşov, care vor fi reabilitate, asfaltate sau reparate, să fie pevăzute cu piste pentru biciclişti. 

Ştiri pe aceeaşi temă

„3,7 kilometri. Aceasta este lungimea totală a pistelor de biciclete existente în municipiul Braşov. Pista de pe bulevardele Saturn - Vlahuţă - Gării n-a fost niciodată reabilitată şi mai mult, s-a mai tăiat din ea pentru construcţia noilor sensuri giratorii. Braşovenii rămân aşadar cu dunga de 200 de metri de pistă din faţa Primăriei.Noi, cei de la Asociaţia Braşovul Pedalează, credem că este inadmisibil ca un oraş ce pretinde că a fost Capitala Verde a României să nu fie orientat spre mijloacele alternative de transport, aşa cum este bicicleta. Nu vom înceta presiunile noastre până ce nu vom primi ceea ce dorim: o reţea de piste de biciclete bine pusă la punct", a spus Robert Lazăr, preşedintele Asociaţiei „Braşovul Pedalează".

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările