Ambulatoriu modern de peste 2 milioane de lei la Maternitate

Ambulatoriu modern de peste 2 milioane de lei
la Maternitate

Ambulatoriul de la Materniatate nu a mai fost reabilitat de ani buni. FOTOAdevărul.

Consiliul Judeţean Braşov a reuşit să obţină fonduri europene pentru modernizarea policlinicii de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie.

Durata de implementare a contractului este de 11 luni şi poate începe de la momentul semnării contractului. Valoarea totală a proiectului este de 2.169.119,60 lei.

„Consiliul Judeţean Braşov a depus la ADR Centru, la Alba-Iulia, aplicaţii pentru modernizarea ambulatoriilor de la Spitalul de Pediatrie şi de la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie «Dr. I.A. Sbârcea». Procedura de evaluare a durat foarte mult, pentru că au existat foarte multe cereri de finanţare, iar fondurile au fost limitate. Cu toate acestea, Consiliul Judeţean Braşov a reuşit să semneze acest contract de finanţare prin POR, axa prioritară 3, domeniul major de intervenţie 3.1“, a declarat pentru newsbv.ro vicepreşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Mihai Pascu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: