Alăturaţi-vă campaniei de spijinire a pacienţilor cu boli incurabile în „Luna Florii de Colţ“

Alăturaţi-vă campaniei de spijinire a pacienţilor cu
boli incurabile în „Luna Florii de Colţ“

Campania are ca scop strângerea de fonduri pentru pacienţii aflaţi în suferinţă.

HOSPICE Casa Speranţei organizează pentru al 19-lea an, campania „Luna Florii de Colţ“, în bisericile din judeţul Braşov şi din Bucureşti.

Peste 100 de lăcaşe de cult, de diferite religii, s-au alăturat şi de această dată cauzei HOSPICE şi efortului de a oferi îngrijiri unui număr cât mai mare de copii şi adulţi diagnosticaţi cu boli incurabile.

Campania se desfăşoară pe parcursul lunii octombrie, iar în cadrul acesteia se face apel către credincioşi să sprijine prin donaţii serviciile oferite gratuit celor aflaţi sub oblăduirea HOSPICE. În bisericile prin intermediul cărora se desfăşoară campania, enoriaşii vor primi câteo lumânare în formă de floare de colţ, simbolul fundaţiei.

În urma campaniei derulate anul trecut, aproape 69.000 de lei s-au strâns de la cei care au înţeles misiunea şi scopul HOSPICE Casa Speranţei. Banii au acoperit integral costurile tratamentului medicamentos, timp de trei luni, pentru toţi pacienţii fundaţiei.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: