Al doilea tânăr din Braşov a plecat în galeria îngerilor. Liviu Zaharescu a pierdut lupta cu moartea

Al doilea tânăr din Braşov a plecat în galeria îngerilor. Liviu Zaharescu a pierdut lupta cu moartea

Liviu Zaharescu a pierdut lupta cu moartea şi îngroaşă galeria îngerilor

Braşovul plăteşte un nou tribut sistemului birocratic şi corupt din România. Un tânăr care tot ce şi-a dorit era să trăiască viaţa liber, independent, departe de normele unei societăţi care nu îi oferea mai multe obligaţii decât drepturi, a pierdut lupta cu viaţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liviu este cunoscut printre prieteni pentru pasiunea lui de a face fotografii în tmpul concertelor. Era concert photographer la Let’s Rock Romania din 2010 şi până în prezent.

Prietenii sunt înmărmuriiţi şi abia îşi găsesc cuvintele să descrie durerea provocată de moartea cumplită de care a avut parte, înmod nedrept, Liviu Zaharescu.

Dominic Marcu: „Acum cateva minute postam un cont, unde puteam face donatii pentru Liviu Zaharescu. Acum aflu ca acesta s-a stins… Liviu multumesc pentru tot ce ai facut pentru mine! Ai fost un coleg, un prieten si un fotograf extraordinar! Odihneste-te in pace! Acum faci poze de acolo de sus”.

Ioana Letiţia Badiu: „Odihneste-te in pace, suflet ce ai iubit frumosul! Concertele sunt mai frumoase acolo sus!
Ramai cu bine…”

Bianca Boitan - Rusu: „Of, Liviu...mi-ai facut una dintre cele mai frumoase poze la primul concert Alternosfera de la Arenele Romane. Stiu ca de acolo de sus din cer o sa faci si mai multe fotografii, la fel de frumoase si inspirate. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările