Adjunctul IŞJ Braşov: „Ateismul fără Dumnezeu nu are cum să existe. De-asta se ţin slujbele la începutul anului şcolar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adjunctul Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov a vorbit, la ceremonia de începere a noului an şcolar organizată la un liceu din Făgăraş, despre motivele pentru care consideră că slujbele religioase sunt justificate în şcoli.

Ion Negrilă, inspectorul şcolar general adjunct al judeţului Braşov, a oferit o explicaţie originală pentru prezenţa preoţilor la festivităţile de deschidere a anului şcolar din unele unităţi de învăţământ.

”Am fost întrebat zilele trecute de ce să se ţină slujba în timpul ceremoniilor de începere a anului şcolar şi destul de agresiv de anumite persoane. Eu vreau să vă spun un lucru, că ateismul fără Dumnezeu nu are cum să existe. Aşa că de-asta se ţin slujbele la începutul anului şcolar şi nu numai atunci”, a declarat Negrilă luni, 9 septembrie, la ceremonia de deschidere a anului şcolar de la Colegiul Naţional Radu Negru, din Făgăraş, fiind citat de publicaţia Bună Ziua Făgăraş.

Informaţia a fost furnizată de portalul educatieprivata.ro, care explică şi contextul în care a fost făcută declaraţia oficialului din învăţământul braşovean.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite