„Adevărul de Seară“ este lider absolut, la Braşov

„Adevărul de Seară“ este lider absolut, la Braşov

Echipa „Adevărul de seară“ Braşov

Ultimele rezultate ale Studiului Naţional de Audienţă (ianuarie 2010 -ianuarie 2011) confirmă faptul că „Adevărul de seară" este cel mai citit cotidian din judeţul Braşov. Astfel, 41.000 de cititori din judeţ citesc „Adevărul de seară" (dintre care 33.000 sunt din municipiul Braşov).

Din Braşov, doar ziarul „Transilvania Expres" a mai fost auditat de SNA. Acesta are 40.000 de cititori, dintre care 3.000 în Covasna. Practic, diferenţa dintre liderul „Adevărul de seară" şi competitorul său este de 4.000  de cititori.

„Adevărul de seară" este pe prima poziţie şi în topul Biroului Român de Audit al Tirajelor (BRAT), în privinţa tirajului difuzat zilnic, cu 14.577 de exemplare. Urmează „Braşovul Tău", cu 12.000 de copii, „Transilvania Expres" - 5.762 de exemplare şi „Monitorul Expres", cu 1.814 de exemplare.

Şi pagina de web, http://brasov.adevarul.ro este în topul preferinţelor internauţilor. În medie, săptămânal, site-ul nostru este accesat de 65.000 de cititori (IP-uri unice), cu peste 75.000 de afişări, conform Google Analytics.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: