Accident mortal în Braşov. Patru oameni au murit în urma impactului dintre un camion şi o maşină VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov
FOTO Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov

Patru persoane au murit într-un accident tragic produs vineri dimineaţă, pe drumul naţional  DN13. O maşină mică a intrat într-un TIR, iar camionul a ajuns în afara şoselei.

Patru oameni au murit vineri dimineaţă, într-un accident produs, după ora 7.00, pe drumul naţional DN13 Braşov - Sighişoara, la ieşirea din Rotbav spre Măieruş.

O maşină, care se afla într-o curbă, s-a lovit frontal de un TIR. Ambele autovehicule au fost aruncate pe câmp. Două dintre victime au rămas încarcerate, conform ISU. 

”Pe DN 13 Braşov-Sighişoara, la kilometrul 22, la ieşire din localitatea Rotbav, judeţul Braşov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism şi un autocamion, eveniment soldat cu decesul a 4 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române. 

Traficul a rămas restricţionat pe sensul către Braşov, pentru a permite intervenţia echipelor de specialitate şi pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului, potrivit centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite