A murit fostul soţ al Elodiei Ghinescu. Poliţistul, găsit fără suflare în casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A murit primul soţ al Elodiei - Ciprian Mustaţă FOTO IPJ Braşov
A murit primul soţ al Elodiei - Ciprian Mustaţă FOTO IPJ Braşov

Primul soţ al Elodiei Ghinescu, Ciprian Mustaţă, a fost găsit în casa sa din Râşnov, fără suflare. Poliţistul era şi director sportiv al echipei Olimpic Cetate Râşnov, cu care a promovat în Liga a III-a la fotbal.

Primul soţ al celebrei avocate, Elodia Ghinescu, a suferit o moarte fulgerătoare. Agentul şef principal de poliţie Ciprian-Constantin Mustaţă, în vârstă de 44 de ani, era şi directorul sportiv al echipei de fotbal Cetate Râşnov, formaţie care evoluează în Liga a III-a. Poliţistul, fost fotbalist, era cunoscut cu probleme cardiace şi a fost găsit căzut în locuinţa sa din Râşnov, fără suflare. În ciuda eforturilor echipei medicale sosite la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri, Mustaţă nu a mai putut fi salvat. 

„Agentul şef principal de poliţie Mustaţă Ciprian-Constantin a absolvit în anul 1997 şcoala de agenţi de poliţie Câmpina, profil poliţie, fiind repartizat să desfăşoare activităţi în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov. De-a lungul carierei, colegul nostru şi-a desfăşurat activitatea în domeniile ordine publică, investigaţii criminale, prevenire, dispecerat şi personal de serviciu, obţinând doar calificative onorabile pentru întreaga sa carieră de poliţist. Aducem pe această cale un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa la cele veşnice reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar Alina-Maria Ivan. 

Apropiaţii directorului sportiv şi cei din lumea fotbalului braşovean au fost şocaţi de această veste. „Ne consumăm de atât de mult şi uităm ca suntem trecători. Fetiţele lui aveau mare nevoie de el. Un tată, un coleg si un om deosebit”, au scris prietenii pe o reţea socială. Ciprian Mustaţă a reuşit să promoveze cu echipa din Râşnov în Liga a III-a, unde a avut un sezon neaşteptat de bun. 

Ciprian Mustaţă a fost soţul Elodiei Ghinescu până în 2002. Aceasta l-a părăsit pentru un alt poliţist, Cristian Cioacă, dar Mustaţă spunea că a rămas prieten cu avocata.  

 

Vă mai recomandăm: 

 

Braşovul, record de încasări la taxe şi impozite locale. Schimbarea care a dus la sumele uriaşe plătite de români

 

În anii '70, Braşovul avea una dintre cele mai frumoase gări din ţară. Cum a ajuns acum locul unde începeau vacanţele

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite