A fost semnat contractul pentru reabilitarea sălii de sport de la Şcoala Profesională Germană Kronstadt

A fost semnat
contractul pentru reabilitarea sălii de sport de la Şcoala Profesională Germană
Kronstadt

Sala de sport va intra în reparaţii capitale. FOTOAndrei Paul

Valoare investiţiei se ridică la 1,39 milioane de lei din bugetul Primăriei. Autorităţile speră ca lucrările să fie gata în acesta an.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sala de sport a Şcolii Profesionale Germane Kronstadt va fi reabilitată total cu banii Primăriei. Contractul a fost semnat, iar investiţia se ridică la 1,39 milioane de lei. Prin proiect se urmăreşte reabilitarea termică a construcţiei , a instalaţiilor electrice şi saniatare, dar şi refacerea pereţilor exteriori. Vor uma apoi finisajele interioare de zugrăveală, înlocuirea uşilor şi montarea de pardoseală ăentru trafic greu. Termenul de execuţie a este de maxim 9 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

,,Săptămâna viitoare vom da ordinul de începere a lucrărilor, astfel încât, cu puţină şansă, să finalizăm această lucrare până la sfârşitul anului. Este o investiţie importantă pentru noi, mai ales prin prisma faptului că SPGK nu este doar un proiect de succes al Braşovului, ci reprezintă un proiect pilot pentru dezvoltarea învăţământului profesional din România şi, de aceea, consider că trebuie să le asigurăm elevilor de la SPGK condiţii optime de pregătire. Această şcoală, pe lângă faptul că este un proiect de suflet, este şi cel mai bun răspuns pe care sistemul de învăţământ îl poate poate da aşteptărilor existente pe piaţa muncii. Tocmai de aceea, voi continua să susţin dezvoltarea sistemului de învăţământ profesional dual”, a declarat primarul George Scripcaru.


 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: