Şoferul tirului implicat în accidentul din judeţul Braşov, soldat cu 4 morţi, a fost arestat preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu 4 morţi la Rotbav FOTO IPJ Braşov

Şoferul tirului implicat în accidentul din judeţul Braşov în urma căruia patru bărbaţi au decedat a fost arestat preventiv pentru ucidere din culpă

Şoferul tirului care a fost implicat în accidentul de pe DN 13, la ieşirea din localitatea Rotbav spre Măieruş, în judeţul Braşov, în urma căruia au murit 4 persoane, a fost arestat preventiv. Conducătorul auto al camionului înmatriculat în Tulcea a intrat în coliziune cu un autoturism cu număr de Covasna, iar, în urma impactului, toţi cei patru ocupanţi ai locurilor din autoturism şi-au pierdut viaţa. În momentul efectuării testului, imediat după producerea accidentului, şoferul tirului avea aloolemia 0.

„Conducătorul auto al ansamblului de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă, identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 42 ani din judeţul Călăraşi, a fost reţinut pentru 24 ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, iar, la data de 15 mai 2021, instanţa a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Braşov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov în care se va propune soluţie legală la finalizarea anchetei”, a declarat comisarul Alina Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Braşov. 

Vă mai recomandăm:

Profanare de cadavre la Braşov. Mort jefuit chiar în capela cimitirului

Locurile din România unde se filmează „Django“. Vulcanul stins de la Racoş a devenit un mic Hollywood

                            

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite