Şoferiţă reţinută 24 de ore pentru infracţiuni la Legea circulaţiei

Şoferiţă reţinută 24 de ore pentru infracţiuni la Legea circulaţiei

Poliţiştii au reţinut şoferiţa, care este reidivistă

O patrulă a Secţiei 3 de Poliţie din Braşov a observat zilele trecute, la miezul nopţii, un autoturism care circula pe Aleea Constructorilor fără a avea în funcţiune luminile de întâlnire. Poliţiştii au oprit autoturismul, iar şoferiţa – o femeie de 36 de ani, a refuzat să i se preleveze probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat că persoana depistată are suspendat dreptul de a conduce autovehicule. În luna decembrie 2015 a fost depistată conducând un autoturism în comuna Sânpetru, cu o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi i s-a întocmit dosar penal, iar permisul de conducere a fost ridicat în vederea suspendării dreptului de a conduce. În luna februarie 2016 a condus un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice pe raza municipiului Braşov, a accidentat o persoană, după care  fugit de la locul faptei, fiind depistată la scurt timp de poliţişti. Cu această ocazie i s-a întocmit un nou dosar penal, pentru comiterea a patru infracţiuni, vătămare corporală din culpă,părăsirea locului accidentului fără încuvinţarea poliţiei, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi conducerea unui autovehicul cu o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”, a precizat cms. şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IJP Braşov.

Iniţial, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Braşov au reţinut-o pentru 24 de ore pe şoferiţă şi au întocmit pe numele ei un nou dosar penal, pentru  refuzul de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui autovehicul fără permis de conducere. În prezent, aceasta este cercetată în stare de libertate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: