Şofer filmat în timp ce trece în viteză peste „zebra” unde o educatoare încerca să-i treacă pe copii în siguranţă | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un şofer a trecut în viteză în timp ce educatoarea încerca să-i treacă strada în siguranţă pe micuţi FOTO captură video
Un şofer a trecut în viteză în timp ce educatoarea încerca să-i treacă strada în siguranţă pe micuţi FOTO captură video

O educatoare din Braşov încerca să facă trecerea de pietoni sigură pentru cei mici, când un şofer grăbit a trecut în mare viteză. Poliţistul Daniel Zontea l-a lăsat fără permis pe conducătorul auto grăbit.

O educatoare din Braşov a fost surprinsă într-o postare în timp ce făcea paravan pe trecerea pentru pietoni pentru ca elevii săi să treacă în siguranţă strada. Gestul său a fost apreciat de foarte mulţi dintre cei care au comentat filmuleţul urcat pe o reţea social de poliţistul braşovean Daniel Zontea. 

Frau Jutka Baciu a fost recunoscută de o mama care are chiar doi copii între cei care au trecut strada supravegheaţi de profesoară, iar mama i-a mulţumit. În comentarii se spune că foarte mulţi dintre învăţătorii şi profesorii braşoveni fac la fel, iar unii aminteau chiar de perioada comunistă, când se proceda similar în multe cazuri. 

Exemplul frumos al educatoarei este urmat, însă, de un altul, nu de acelaşi fel, al unui şofer. Desi Frau Jutka traversase deja banda a treia şi se afla pe a doua – deci trecuseră câteva secunde de când se afla pe trecerea de pietoni şi era filmată dintr-o maşină oprită ca să-i acorde prioritate – pe banda întâi a trecut o maşină care nici măcar nu a redus viteza. 

GĂSIŢI FILMAREA AICI

Profesoara i-a făcut un semn scurt, după care a vegheat ca toţi copiii să treacă în siguranţă. Poliţistul Daniel Zontea spune într-un comentariu că l-a lăsat pieton pe şofer. 

„Am primit acest video de la un şofer din trafic şi nu am putut să nu observ atitudinea doamnei educatoare, care a stat pavăză în calea maşinilor pentru a-şi proteja copiii, iar pentru asta vreau să îi transmit felicitări. 

De asemenea, nu am putut să trec peste ignoranţa şoferului, pe care l-am întâlnit astăzi, căruia, la finalul discuţiei avute, i-am prezentat ghişeul de eliberări permise de conducere”, a comentat Daniel Zontea în momentul în care a postat filmarea. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Experienţa unor vloggeri români care au ales un city-break la Braşov. „A fost o premieră pentru noi“ | VIDEO

 

Planul de Combatere a Cancerului, lansat de Klaus Iohannis, apreciat de Asociaţia Bolnavilor oncologici

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite