Şeful ANOFM a fost ridicat de DNA, la Braşov

Şeful ANOFM a fost ridicat de DNA, la Braşov

Silviu Bian este vicepreşedinte al PDL Alba

Potrivit postului Realitatea TV, şeful ANOFM a fost ridicat, la Braşov, de procurorii anti-corupţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

11.50 Reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov refuză să comenteze reţinerea lui Bian. Au refuzat să discute subiectul, în schimb au dat un comunicat de presă sec. „ Menţionăm că evenimentele prezentate în presă nu au avut loc la sediu AJOFM Braşov şi faptul că nu sunt preconizare disponibilizări în cadrul instituţiei în perioada următoare" se arată în comunicatul semnat de Sandor Mihaly Romer Ambrus, directorul AJOFM Braşov

10.00 Avocatul Cristian Ene a confirmat, agenției MEDIAFAX, că DNA a luat măsura reținerii secretarului de stat, pentru o faptă de luare de mită, în formă continuată. În cursul zile de astăzi va fi dus în fața unui judecător, care va decide asupra propunerii

Potrivit avocatului Ene, secretarul de stat s-a declarat nevinovat.Apărătorul a spus că Silviu Bian a fost la ziua de naştere a unui coleg de la Braşov unde a primit o pungă în care i s-a spus că se se află o sticlă de băutură. Bian a spus că nu a ştiut că în pungă sunt bani. Bancnotele nu erau marcate.
Potrivit unor surse judiciare, Silviu Bian a fost prins când primea suma de aproximativ 80.000 de lei, iar banii ar fi fost ceruţi şi primiţi de la angajaţi ai AJOFM Braşov pentru a fi menținuți în funcții.

Silviu Bian este secretar de stat şi membru PDL. El face parte din conducerea organizaţiei Alba a partidului, din luna februarie a acestui an fiind vicepreşedinte al filialei.Potrivit sursei citate, şeful ANOFM a fost prins în flagrant, când primea 80.000 de lei pentru menţinerea în posturi a unor subalterni.Procurorii DNA Braşov spun că nu li s-a solicitat ajutorul şi că nu aveau cunoştinţă despre organizarea acestui flagrant. Numărul de telefon al purtătorului de cuvânt al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov, Cristina Trifan, este inaccesibil, în acest moment. 

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările