Începe construirea pistei Aeroportului Braşov

Începe construirea pistei Aeroportului Braşov

Începerea lucrărilor a fost blocată de mai multe ori. Foto: Adevărul

Conducerea Consiliului Judeţean va putea da din 14 octombrie, dacă nu va interveni nici o contestaţie, „undă verde" construirii pistei Aero¬por-tului Internaţional de la Ghimbav, scrie mytex.ro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit vicepreşedintelui CJ, Mihai Pascu, procedurile privind desemnarea executantului acestei lucrări au fost începute încă din 2011, dar a fost mult întârziată din cauza numeroaselor contestaţii. Construcţia Aeroportului este o promisiune încă de acum cinci, dar abia acum se materializează, potrivit mytexro.

Într-o primă fază vor fi executate lucrări la pista de aterizare-decolare pe amplasamentul aflat în administrarea CJ Braşov. Pista va avea o lungime de 2.820 m şi o lăţime de 45 m, iar valoa¬rea estimată fără TVA este de 17,7 milioane de euro. Lucrările vor fi deru¬late, potrivit caietului de sarcini, în cel mult 18 luni. Mihai Pascu precizat că banii nece¬sari sunt în conturile CJ Braşov, potrivit mytex.ro.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările