Începe construcţia la cel mai mare mall din Braşov

Începe construcţia la cel mai mare mall din Braşov

Aşa va arăta noul mall de la Braşov. FOTOAuchan.

Primăria Braşov a emis autorizaţia de construcţie pentru demararea construcţiei proiectului Coresi Shopping Center pe care compania Immochan îl va dezvolta pe locul fostei uzinei Tractorul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Coresi Shopping Center va oferi braşovenilor un hipermarket Auchan cu o suprafaţă de vânzare de 13.000 m² şi o galerie comercială cu o suprafaţă închiriabilă de 25.000 m² .

O zonă de petrecere a timpului liber şi de distracţie va fi deschisă pe o suprafaţă de 5000 m² la etajul centrului comercial şi va cuprinde un cinema multiplex şi o zonă destinată restaurantelor cu specific divers.

Oferta parcului comercial va fi completată de restaurantele drive-in, de zona dedicată bricolajului, zona pentru reparaţii şi întreţinere auto şi de o benzinărie, care vor crea desigur atractivitate.
Situat pe un teren de peste 100 hectare, în nordul Braşovului, centrul comercial va fi deservit de un bulevard principal cu acces direct către centrul oraşului. O nouă rută importantă va fi construită, iar aceasta va realiza conexiunea cu şoseaua de centură. O parcare cu 3.000 de locuri şi o zonă pentru mijloacele de transport în comun vor asigura un acces foarte bun către centrul comercial. Proiectul va fi gata în decembrie 2013.

O zonă rezidenţială cu peste 3.000 de locuinţe este prevăzută să se construiască în acest parc industrial vechi, ceea ce va face din această parte a oraşului un mediu plăcut, atractiv şi plin de viaţă.

„ Este un proiect impresionant datorită poziţiei sale, accesului, dimensiunilor multisectoriale şi a rolului său major în procesul de dezvoltare urbană. Cu acest mix de activităţi complementare şi puterea sa comercială, incluzând aici Auchan, cel mai mare hipermarket din Braşov şi din zona Transilvaniei, şi datorită experienţei în domeniu a Grupului Auchan, Coresi Shopping Center va deveni în scurt timp, şi sunt sigur de acest lucru, centrul comercial dominant al oraşului Braşov şi primul pol de atracţie pentru regiunea Transilvaniei", a spus Patrick Espasa, director general Auchan România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: