Încep modernizările la Cetatea Râşnov

Încep modernizările la Cetatea Râşnov

foto arhivă

Se vor executa lucrări de intervenţie de urgenţă în toată cetatea, însă prioritate vor avea zonele în care au căzut zidurile, respectiv Grădina Cetăţii, Turnul Bathori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primarul oraşului Râşnov, Adrian Veştea, a anunţat că din această primăvară vor începe lucrările la Cetatea Râşnov. „La finalul anului trecut am obţinut toate avizele de la Ministerul Culturii, documentele există, licitaţia este în curs. Sunt lucrări de intervenţie de urgenţă în toată cetatea, însă prioritate vor avea zonele în care au căzut zidurile", a declarat, pentru bzb.ro Adrian Veştea.

Muzeu de 200 de metri pătraţi

Va fi amenajat şi Muzeul Cetăţii care va găzdui o expoziţie permanentă, pe o suprafaţă de 200 metri pătraţi, dar vor fi aduse şi expoziţii temporare, de la alte muzee din ţară.
În paralel cu amenajarea muzeului, vor începe şi lucrările de modernizare a instalaţiei electrice din Cetate, cu o putere suficientă astfel încât să poată fi organizate evenimente culturale.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările