Încep lucrările la Centru de informare turistică în Poiana Braşov

Încep lucrările la Centru
de informare turistică în Poiana Braşov

Aşa va arăta Centrul de Informare Turistică din Poiana Braşov. FOTOAndrei Paul.

La fimele acesti săptămâni vor începe lucrările efectutate de firma Stigma Building Management SBM SRL din comuna Cristian, judeţul Braşov. Investiţia se ridică la 272.700 de lei plus TVA din fonduri europene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Centrul de informare va fi construit în Poiana Braşov, în parcarea mare, lângă capătul de linie RAT. Prin intermediul centrului se vor  oferi turiştilor servicii şi pachete de programe specifice - oferte proprii, trasee turistice existente; materiale de promovare şi informative – hărţi, pliante, broşuri, CD –uri,  informaţii despre obiective turistice naturale, cultural istorice, posibilităţi de cazare şi servirea mesei, restaurante, structuri de primire – hoteluri, moteluri, pensiuni, vile, campinguri, precum şi  o bază de date computerizată în care se pot găsi orice informaţii legate de zona turistică a Braşovului.

„Acest centru va asigura informarea turiştilor şi promovarea Braşovului şi Poienii Braşov, în cadrul reţelei naţionale de centre de informare turistică. În ultimii anii ne-am concentrat foarte mult pe dezvoltarea facilităţilor pe care Poiana le poate oferi turiştilor. Dezvoltarea domeniului schiabil, noi reţele de transport pe cablu, construirea centrului de agrement sunt doar câteva dintre ele. Acest centru vine să întregească proiectul nostru de a transforma Poiana Braşov din staţiune de weekend în staţiune de sejur, pe tot parcursul anului. Dar trebuie să înţeleagă toată lumea, inclusiv cei din domeniul hotelier, că nu poţi să faci turism la standarde europene doar cu ce îţi oferă natura sau ţi-au lăsat înaintaşii. Trebuie şi să investeşti, pentru că turistul nu vine doar ca să stea în hotel şi să mănânce, ci trebuie să îi asiguri şi facilităţile de agrement necesare”, a declarat primarul George Scripcaru. 

O altă investiţie importantă pentru staţiune, Centrul de Agrement de 10 milioane de euro, a fost amânată pentru anul viitor. Primăria trebuie să găsească un nou constructor după de firma care câştigase prima licitaţie a dat faliment. Lucrările au fost făcute doar pe jumătate.

Pe aceeaşi temă:

Pârtie de zorbing pentru turiştii amatori de senzaţii tari, în premieră naţională, în Poiana Braşov

Cât ne va costa să schiem sezonul acesta în Poiana Braşov. Cu 2000 de lei puteţi închiria o pârtie

FOTO VIDEO Revelionul în Poiana Braşov şi pe Valea Prahovei, de patru ori mai scump ca în Bulgaria. Un sejur de 4 nopţi costă şi 1800 de euro

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: