În octombrie le-au stins acoperişul casei, acum îi ajută să-l refacă. Gest din inimă al pompierilor făgărăşeni

În octombrie le-au stins acoperişul casei, acum îi ajută să-l refacă. Gest din inimă al pompierilor făgărăşeni

Pompierii din Făgăraş ajută o familie din Mândra să-şi refacă acoperişul ars FOTO ISU Braşov

În luna octombrie, pompierii din Făgăraş au stins acoperişul unei case din localitatea Mândra, Braşov. Acum, aceştia au sărit în ajutorul proprietarilor care trebuie să-şi refacă locuinţa

Pompierii din Făgăraş ajută o familie din localitatea Mândra, Braşov, care a rămas fără acoperiş deasupra capului. În 27 octombrie 2021, un incendiu izbucnit în gospodăria familiei care locuieşte în comuna aflată chiar lângă municipiul Făgăraş a distrus acoperişul casei. 
 
Pentru ca familia să poată locui în casa pe care o deţine este nevoie de repararea acoperişului, însă fondurile depăşesc posibilităţile financiare ale sinistraţilor. În ajutorul acestora au sărit atât autorităţile locale, cât şi consătenii. Acum, pompierii din Făgăraş s-au alăturat acestui efort. 
 
„Materialele de contrucţie au fost achiziţionate de către Primăria comunei Mândra şi mai mulţi localnici care s-au mobilizat şi au dorit să contribuie şi ei la refacerea acoperişului. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi mobilizarea de care au dat dovadă şi sperăm ca în cel mai scurt timp să se finalizeze lucrările, astfel încât membrii familiei să poată locui în casa distrusă de flăcări”, a precizat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov. 
 

Vă recomandăm să mai citiţi:

 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările