100 de persoane au ieşit din nou în stradă la Braşov şi au cerut demisia Guvernului

100 de persoane au ieşit din nou în stradă la Braşov şi au cerut demisia Guvernului

Braşovenii au protesta din nou în Piaţa Sfatului

Aproximativ 100 de braşoveni au ieşit în stradă în această seară şi au protestat împotriva iniţiativei senatorului PSD Şerban Nicolae potrivit căreia ar urma să beneficieze de graţiere şi persoanele condamnate pentru fapte de corupţie.

UPDATE 22.00. Protestul de la Braşov s-a încheiat fără incidente.

UPDATE 20.30. Numărul protestatarilor a ajuns acum la 100. Oamenii sunt în Piaţa Sfatului unde se află şi sediul PSD Braşov. Au steaguri tricolore şi cer o ţară fără corupţie. 

Protestul de la Braşov a început puţin după ora 18.00. Dacă îniţial la Prefectura Braşov s-au adunat 10 persoane numărul protestatarilor a ajuns după două ore la aproximativ 80. Protestatarii au cerut demisia Guvernului, a preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea şi a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Oamenii au strigat: „În democraţie hoţii stau la puşcărie şi „PSD Ciuma Roşie“.

La ora 19.30 protestatarii au plecat în marş spre Piţa Sfatului unde au întins din nou un steag tricolor uriaş. Protestatarii au anunţat că vor scrie „Rezist“ folosind un lanţ uman cu luminiţe. Protestul decurge fără incidente şi urmează să se încheie la ora 21.00. 

Iniţiatorii protestului au postat şi pe Facebook un mesaj în care au spus clar că justificarea că în puşcării nu sunt condiţii, este aglomeraţie şi de aceea este necesară graţierea nu este una care să justifice eliberarea persoanelor condamnate pentru corupţie.  „Corupţii trebuie să stea la puşcărie, iar dacă nu au condiţii, condiţiile trebuie făcute pentru toţi oamenii care stau în puşcărie”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: