ADH Autorul articolului
Citesc mai târziuAdaugă articolul în arhiva ta.
Braşov
Articol publicitar

Accenture, mai mult decât un job, o carieră

Accenture, mai mult decât un job, o carieră

Cu toţii ne dorim să ne construim o carieră de succes, să ne facem remarcaţi şi să câştigăm mai mult, însă alegerea unei cariere se dovedeşte a fi din ce în ce mai dificilă pe o piaţă a muncii în continuă schimbare, cu profesii noi care apar în fiecare zi.

Romane israeliene traduse în română, ale unor scriitori ca Amos Oz şi David Grossman, refugiu pentru pacienţii Centrului Hospice Braşov

Romane israeliene traduse în română, ale unor scriitori ca Amos Oz şi David Grossman, refugiu pentru pacienţii Centrului Hospice Braşov

Pacienţii cu boli incurabile de la Centrul Hospice Braşov au primit o donaţie importantă din partea Ambasadei Israelului: zeci de romane ale unor scriitori israelieni, traduse în română. Printre autorii cărţilor se numără: Amos Oz, David Grossman şi Etgar Keret. Toate centrele Hospice din România ar urma să primească astfel de volume.

Comisa Europeană a publicat, astăzi, primul său raport cu privire la situaţia statului de drept în Uniunea Europeană. Raportul prezintă evaluările specifice ale statelor membre şi instituie un mecanism suplimentar şi cuprinzător privind statul de drept ca piatră de temelie în angajamentul comun al UE şi al statelor membre de a consolida statul de drept.

acum 29 zile · comentarii (5)

Uitaţi-vă cum, sub ochii noştri, într-o perioadă foarte scurtă de timp, după căderea Cortinei de Fier, s-au săpat tranşeele de-alungul noii frontiere nevăzute, nemarcate şi niciodată nerecunoscutre ca atare. Totuşi, realitatea tragică care desparte spaţiul NATO/UE de cel Euro-asiatic.

acum 30 zile · comentarii (5)

Am călcat în premieră la Măgurele să văd şi eu minunea tehnologică şi realizarea ştiinţifică europeană cu cele trei culori româneşti adânc împlântate în realitatea de pe teren de lângă Institutul de Fizică Atomică Horia Hulubei, respectiv proiectul ELI NP.

acum 30 zile · comentarii (17)

Deşi, la nivel de formă, există elemente care pot conduce la ideea că relaţiile bilaterale româno-maghiare se înscriu în rândul celor avute şi de alte state vecine membre UE şi NATO, în realitate, acestea cunosc o deteriorare. Expresia fenomenului este mai puţin legată de zona electorală şi ar fi o greşeală ca declaraţiile acide ale oficialilor maghiari să fie citite doar prin această cheie.

acum 30 zile · comentarii (85)

Excelenţa Sa David Saranga, ambasadorul statului Israel în România, vorbeşte într-un dialog cu Răzvan Munteanu despre relaţiile bilaterale dintre cele două state, situaţia geopolitică actuală din Orientul Mijlociu, dar şi alte subiecte precum relaţia cu Republica Populară Chineză sau provocările comune generate de fake news şi actuala pandemie.

luna trecuta · comentarii (6)

Multă agitaţie zilele acestea pe rezultatele punctuale ale alegerilor locale. Mie mi se par la fel de importante rezultatele privind votul politic, la nivelul ţării. PSD, care căzuse la alegerile europarlamentare la 22%, iar în sondaje la 19%, a urcat la recentele alegeri la 30%. Cum se explică şi de ce se ignoră această realitate politică importantă? Am scris adesea despre erorile premierului Orban, şi acum se vede că am avut drepate.

acum 30 zile · comentarii (32)

Săptămâna trecută, premierul Orban şi ministrul Violeta Alexandru s-au pronunţat, în câteva rânduri,  asupra posibilităţii introducerii şomajului tehnic la bugetari.  Ministrul Florin Cîţu îi contrazice. Nu este nevoie de şomaj tehnic la bugetari. Ministrul Cîţu ştie mai bine decât premierul, şi îl pune la punct. Interviul acordat postului TV Digi 24 pare al unui om care trăieşte pe altă planetă.

acum 7 luni · comentarii (20)

În aceste zile de incertitudine şi de maxim efort pentru combaterea epidemiei, suntem cu toţii de acord că sprijinul financiar şi material trebuie concentrat în primul rând asupra sistemului medical. Avem din păcate o nevoie acută de fonduri şi materiale pentru spitale şi pentru personalul medical şi este vital ca acum prioritatea absolută să fie limitarea numărului de victime.

acum 7 luni · comentarii (1)

Am să vă plictisesc în această perioadă cu normalitatea mea... din cantonament. Cu alte cuvinte fac eforturi pentru a-mi desena şi ocupa noul stil de viaţă, cel în care #stămacasă. Va fi un serial de scrieri pe care-l dedic băieţilor din Racing League Romania pentru treaba fabuloasă pe care o fac... de la organizarea sesiunilor de antrenament, serverele pentru cele trei curse... la pregătirea cursei mari din fiecare duminică .

acum 7 luni · comentarii (3)

20 iulie 1969, ora 20:17 TU (23:17 TLR), vulturul a aterizat! Este ziua în care oamenii au cucerit luna şi totodată cel mai mediatizat şi emoţionant moment din istorie, până la acea dată, peste 530 de milioane de telespectatori urmărind aselenizarea, care ulterior a dat naştere la mai multe teorii ale conspiraţiei, parte din propaganda Războiului Rece.

acum 7 luni · comentarii (21)

Agenda noastră publică e mereu plină de surprize, de la dramele Biancăi şi ale lui Victor Slav, la noul 007 fără talent, domnul Ponta. Asta ne face însă de multe ori să uităm de indignarea legitimă faţă de unele măsuri. De ce? Pentru că între timp, şi relativ rapid, „s-a mai întâmplat ceva". Este ceva normal, mai ales în societatea alertă în care trăim.

acum 6 ani · comentarii (1)

Braşov, Strada Prundului, nr. 9, intersecţie cu Strada Trotuş, nr. 2. Un imobil verde, ce poartă patina timpului, şi o parcare amenajată cu locuri libere. O duminică perfectă de august. Vacanţă, în sfârşit, vacanţă! Te bucuri de prieteni, de  frumuseţile ţării, de natură, de oraşe medievale devenite oraşe europene.

acum 6 ani · comentarii (1)
Modifică Setările