Zeci de razii organizate în judeţul Brăila. Poliţiştii au sancţionat peste 1.000 de persoane, valoarea amenzilor depăşind 450.000 de lei

Zeci de razii
organizate în judeţul Brăila. Poliţiştii au sancţionat peste 1.000 de persoane,
valoarea amenzilor depăşind 450.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au intervenit la peste 200 de sesizări, iar în urma verificărilor din teren au aplicat peste 1.000 de sancţiuni contravenţionale persoanelor care au încălcat legea.

Ştiri pe aceeaşi temă

În perioada 27 mai-02 iunie, poliţiştii brăileni au acţionat, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate 40 de razii şi s-a intervenit la 250 de evenimente, dintre care 176 sesizate prin 112.

”În urma verificărilor, poliţiştii au aplicat pentru neregulile constatate 1.081 de  sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 454.000 de lei. Poliţiştii rutieri au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, fiind reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 69 de permise de conducere auto”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, poliţiştii au retras 24 de certificate de înmatriculare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: