Zeci de parfumuri cu denumiri ale unor mărci de lux au fost confiscate de poliţişti, la Brăila. Comerciantul s-a ales cu dosar penal

Zeci de parfumuri cu
denumiri ale unor mărci de lux au fost confiscate de poliţişti, la Brăila. Comerciantul
s-a ales cu dosar penal

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 29 de ani este cercetat pentru punerea în circulaţie de produse purtând mărci identice sau similare cu mărci protejate, după ce şi-a amenajat ad-hoc o tarabă în parcarea unui centru comercial şi  a scos la vânzare zeci de parfumuri contrafăcute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 octombrie, în jurul orei 19,00, poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică Brăila l-au depistat pe un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din judeţul Galaţi, în timp ce comercializa parfumuri cu denumiri ale unor mărfuri înregistrate, în parcarea unui centru comercial din Brăila.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine documente legale pentru acestea”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Politiştii au confiscat 21 de parfumuri cu inscripţia a diverse mărci, iar gălăţeanul s-a ales cu dosar penal pentru punerea în circulaţie de produse purtând marci identice sau similare cu mărci protejate.

citeste totul despre: