Vrâncean prins cu 700 de kilograme de deşeuri feroase fără  documente de provenienţă într-o autoutilitară

Vrâncean prins cu 700
de kilograme de deşeuri feroase fără  documente de provenienţă într-o autoutilitară

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 37 de ani s-a ales cu o amendă usturătoare şi cu toată marfa confiscate, după ce poliţiştii au descoperit, în urma unui control de rutină, că transporta deşeuri feroase, pentru care nu a putut prezenta niciun fel de documente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 16 februarie, poliţiştii din cadrul secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat, pe raza localităţii Urleasca, pe un bărbat de 37 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce transporta cu o autoutilitară 700 de kilograme de deşeuri feroase, fără a deţine documente de provenienţă.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul efectua activităţi de comerţ de ridicare cu amănuntul a deşeurilor feroase fără a deţine documente legale care să ateste dreptul său de a desfăşura astfel de activităţi”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 3.000 de lei, iar marfa a fost confiscată şi lăsată în custodia unei societăţi de profil, pe bază de proces-verbal, conform legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: