Vrâncean amendat după ce a fost prins cu lemne de foc pentru care falsificase documentele de însoţire a mărfii

Vrâncean amendat după
ce a fost prins cu lemne de foc pentru care falsificase documentele de însoţire a mărfii

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 28 de ani a fost sancţionat contravenţional, în contextul în care a fost surprins de poliţişti transportând lemne de foc cu un aviz de însoţire a mărfii expirat şi cu o cantitate trecută în acte care era diferită de cea pe care o transporta.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe19 iunie, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie comunal Bordei Verde l-au identificat în trafic pe un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din judeţul Vrancea, în timp ce transporta lemne de foc, esenţa fag şi tei, cu o autoutilitară, pe raza comunei Bordei Verde.

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că avizul de însoţire al mărfii era expirat, iar cantitatea trecută în documente era diferită de cea existentă.

Procedându-se la măsurarea cantităţii de material lemnos a rezultat cantitatea de 1,35 metri steri, care a fost ridicată în vederea confiscării şi lasată în custodia unui ocol silvic”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Totodată, tânărul a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor  legii 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: