Viscolul a lăsat pe întuneric mii de brăileni. Electrica nu a reuşit să facă faţă numărului foarte mare de avarii

Viscolul a lăsat pe întuneric mii de brăileni. Electrica nu a reuşit să facă faţă numărului foarte mare de avarii

Stalp electric doborât de vânt FOTO Arhiva Adevărul

În acelaşi timp, zăpada face necazuri şi pe şosele. Pe toate drumurile naţionale din judeţul Brăila se află 11 utilaje de deszăpezire cu 25 persoane, iar IPJ Brăila monitorizează starea drumurilor de pe raza judeţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Peste 6.700 de abonaţi din 23 localităţi din judeţul Brăila au rămas fără energie electrică, în noaptea de joi spre vineri, din cauza vântului puternic.

Localităţile fără curent sunt Oprişeneşti, Plopu, Târlele Filiului, Batogu, Ioneşti, Gurguieţi, Sihleanu, Scorţaru Nou, Constantineşti, Râmnicelu, Corbu Nou, Măxineni, Măru Roşu, Lacu Rezii, Cuza Vodă, Salcia, Tudor, Gradiştea, Custura, Boarca, Racoviţa, Corbeni, Gemenele şi Găvani.

Numărul total de abonaţi afectaţi este de 6.782, iar în teren, pentru remedierea situaţiilor, lucrează zece echipe ale Electrica.

Pe toate drumurile naţionale din judeţul Brăila se află 11 utilaje de deszăpezire cu 25 persoane, iar IPJ Brăila monitorizează starea drumurilor de pe raza judeţului.

În municipiu, tot din cauza vântului puternic, nouă copaci au fost doborâţi, între care trei peste autorurisme parcate, care au fost avariate, iar trei echipaje de la ISU se află pe teren pentru îndepărtarea arborilor căzuţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările